Szejku GTS Mafia

Szejku GTS Mafia
Miasto:
Rzeszów
Utworów:
7
Oglądany:
833 razy
Założenie konta:
13 maja 2012
Ostatnia aktualizacja:
22 września 2012
DODATKOWY DOWNLOAD & ODSŁUCH

http://szejkugts.mp3.wp.pl/


Dyskografia :

Elo Skreatch " Rap Dla Duszy " 2009
Szejku & Orzi " Na Lajcie " 2009
Szejku " Szejkersizm " 2009
Szejku & Orzi " Na pełnej piździe " 2010
Szejku " Coś o nas " 2010
Alkaida Bussines " Flamaster " 2010
Szejku & White Boy " Złodzieje Zapałek " 2011
Szejku GTS " W szarym dresie 2011 "
Alkaida Bussines " Gawithacja " 2011
Szejku & White Boy " Złodzieje Snuffu " 2011
Szejku & White Boy " Crunk of the System " 2011
Szejku GTS " GTS " 2011
Szejku & Okaz " The First Pierdolniecie " 2011
Szejku " Diller Mikrofonu " 2011
Szejku " Hardkorowa Prawda " 2012
Szejku " Okiem Rapera " 2012
Alkaida Bussines " Potomkowie Penisów " 2012
Szejku & Oliwier " Pewnej Rzeszowskiej Nocy 2012
Szejku & White Boy " Szóstek Trzynastego " 2012
Szejku & White Boy " Między piątka a codziennoscia " 2012
Szejku " 3Sta Flota Hustle " 2012
Szejku & Okaz " The Second Pierdolniecie " 2012

Twoja przeglądarka nie obsługuje Flasha, aby móc oglądać teledyski zainstaluj FlashPlayera
Ponadto musisz mieć włączoną obsługę Javascript.

Szejku GTS Mafia

Szejku GTS Mafia - Szejku GTS - Po co mi hajs odtwórz teledysk

Szejku GTS Mafia - Szejku GTS - Deszcz Wyżaleń odtwórz teledysk

Szejku GTS Mafia - Szejku GTS - Nikotynowe Flow odtwórz teledysk

Szejku GTS Mafia - Szejku GTS - 22:22 ( ft. Okaz NNP ) odtwórz teledysk

Szejku GTS Mafia - Szejku - Postrzegani Inaczej feat.Detox TwT [Hardkorowa Prawda] odtwórz teledysk

Szejku GTS Mafia - Szejku & Orzi - Zawsze Chciałem [Pierdol Hajs Szlifuj Pancz] odtwórz teledysk

Szejku GTS Mafia - Szejku & Oliwier - Ile Zdołasz [Pewnej Rzeszowskiej Nocy] odtwórz teledysk

  • Czarny

    2013-10-10 19:18

    "W Wiatrów Krainie" kawałek w klasycznym stylu tym razem. w pierwszych tygodniach pobytu w Islandii. Pozdrawiam

  • Sah

    2013-08-11 00:11

    Siemanko, zapraszam na dwa single z albumu. Sah

  • ZchR

    2013-03-28 12:30

    http://www.youtube.com/watch?v=muVu2m2U7iY
    MEGA
    Chaos

  • Siemanes Zapraszamy
    Na Nasz Profil RMP!
    Również Na FB
    http://www.facebook.com/pages/RMP/134371370054404
    Zostaw Coś Po Sobie?

  • Czarny

    2013-01-08 12:17

    "Dziwny" (video)
    Zapraszam

  • Kadote

    Miasto: Siedlce

    http://www.youtube.com/watch?v=6c11GghFLUw...

  • Marta Płd

    Miasto: Nysa

    Mloda wokalistka stylu RAP ... i nie tylko. Marta jedna...

  • DariaB

    Miasto: Bulowice

    Wielka fanka rodzimego hip-hopu! Lubię też raperów z...

  • DeSzylleRini

    Miasto: Rzeszów ,...

    Aktywność muzyczna rozpoczeła się początkiem 2009...

 

Polecamy: